Välkommen till Wilma för Yrkesinstitutet Prakticum

Nyaste notiser

Möjlighet att prova och beställa examenshatt 15.1.19 kl 9-11 14.01.2019

Studerandekårens styrelse erbjuder avgående studerande möjligheten att beställa examenshatt i en förmånligare gruppbeställning. Första provningen ordnas tisdag 15.1.19 mellan 9.00-11.00 i studerandekårens rum. Speciellt ni som kommer att gå ut på inlärning i arbete uppmuntrar vi att göra beställningen redan nu. Hatten skall betalas in till studerandekårens konto, beställningen skickas då alla hattar är betalda. hattarna kommer till skolan i mars/april.

Prakticum övergår till Wilma även för schema och närvaro uppföljning 03.08.2018

Från höst terminen 2018 övergår vi till Wilma även då det gäller scheman och närvarouppföljning. Skola24 slopas i sin helhet och alla konton för denna stängs samt all information i denna raderas.

Office 365 för utbildning tjänsten nu öppnad! 27.12.2017

Office 365 för utbildning är en samling tjänster där du kan samarbeta och dela skolarbetet. Den finns kostnadsfritt för lärare som arbetar på Prakticum och studerande som är inskrivna på Prakticum. I tjänsten ingår Office Online (Word, PowerPoint, Excel och OneNote),OneDrive-lagringsutrymme. Prakticum tillåter lärare och studerande att installera fullständiga Office program på upp till 5 PC- eller Mac-datorer kostnadsfritt.

Läs hela notisen

Studerande lösenord 11.12.2017

Från och med nu kan studerande själv skapa nya lösenord, byta glömda lösenord, byta låsta lösenord via Wilma till alla skolans system (Wilma, E-post, Datorer, Google,etc.) Klicka på glömt lösenord länken under inloggnings fönstret till höger på Wilmas inloggnings sida Detta kräver att de har inskrivet i Primus en privat e-postadress som de använder på sin fritid INTE epost med @stud.prakticum.fi

Läs hela notisen

Instruktioner för Wilma mobiltelefon applikationen 12.10.2017

Om du har utmaningar i att få Wilma appen att fungera på din mobiltelefon hittar du länkar till instruktioner i detta meddelande Wilmas adress för prakticum i Wilma appen är : wilma.prakticum.fi

Läs hela notisen

Äldre notiser

Du ser endast officiella notiser ovan. Efter att ha loggat in kan du se mera notiser.

Wilma 2.28 © 2000-2018 Visma