14.2.

Morgonsamling

Studerandevården kommer att införa morgonsamlingar periodvis för att lyfta upp aktuella händelser och periodens tema. Den första morgonsamlingen kommer att hållas måndag 25.2 klockan 10.00-10.15 i Helsingfors och onsdag 27.2 klockan 9.15-9.30 i Borgå. Temat är framtiden. Alla som har möjlighet att delta är hjärtligt välkomna!

PÖH

3.8.2018

Prakticum övergår till Wilma även för schema och närvaro uppföljning

Från höst terminen 2018 övergår vi till Wilma även då det gäller scheman och närvarouppföljning. Skola24 slopas i sin helhet och alla konton för denna stängs samt all information i denna raderas.

(Meddelande från administratorn)

27.12.2017

Office 365 för utbildning tjänsten nu öppnad!

Office 365 för utbildning är en samling tjänster där du kan samarbeta och dela skolarbetet. Den finns kostnadsfritt för lärare som arbetar på Prakticum och studerande som är inskrivna på Prakticum. I tjänsten ingår Office Online (Word, PowerPoint, Excel och OneNote),OneDrive-lagringsutrymme. Prakticum tillåter lärare och studerande att installera fullständiga Office program på upp till 5 PC- eller Mac-datorer kostnadsfritt.

Läs hela notisen MF

11.12.2017

Studerande lösenord

Från och med nu kan studerande själv skapa nya lösenord, byta glömda lösenord, byta låsta lösenord via Wilma till alla skolans system (Wilma, E-post, Datorer, Google,etc.) Klicka på glömt lösenord länken under inloggnings fönstret till höger på Wilmas inloggnings sida Detta kräver att de har inskrivet i Primus en privat e-postadress som de använder på sin fritid INTE epost med @stud.prakticum.fi

Läs hela notisen (Meddelande från administratorn)

12.10.2017

Instruktioner för Wilma mobiltelefon applikationen

Om du har utmaningar i att få Wilma appen att fungera på din mobiltelefon hittar du länkar till instruktioner i detta meddelande Wilmas adress för prakticum i Wilma appen är : wilma.prakticum.fi

Läs hela notisen (Meddelande från administratorn)

27.11.2009

Användarnamn och Lösenord för Studerande och Vårdnadshavare

Instruktioner för Lösenord till skolans system klicka på rubriken.

Läs hela notisen (Meddelande från administratorn)

Gamla notiser

Alla notiser syns redan i notislistan.